Auton huolto

Auton huolto

Autohuolto ja korjaus Risto Rämällä Kotkassa: huollamme kaikki merkit

Öljynvaihto aikaa varaamatta Kotkassa Risto Ramalla

Autohuolto tai korjaus Risto Rämän huoltoasemalla Kotkassa onnistuu nopeasti, ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Olemme monimerkkikorjaamo, joten meillä hoituvat kaikki huollot, autosi merkistä tai iästä riippumatta. Meiltä saat myös Mobil Express -öljynvaihdon aikaa varaamatta.

Huollon ajaksi voit vuokrata meiltä sijaisauton edulliseen hintaan.

Autohuolto Rämällä: Kilpailukykyinen hinta ja pikahuoltomahdollisuus

 

Risto Rämällä paiskii töitä kokeneita huoltomiehiä ja varaosamyyjiä, joiden yhteenlaskettu kokemus autoalalta on yli 100 vuotta. Perheyrityksenä pystymme tarjoamaan autosi huollon kilpailukykyiseen hintaan. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme myös pikahuoltoa – soita meille, jos tilanne on niin sanotusti päällä!

Huollon aikana voit odotella vaikka kahvila-ravintolassamme, lukea päivän lehdet ja nauttia hyvät kahvit tai herkullista ruokaa.

Ystävällistä palvelua, rengashotelli ja rahoitusmahdollisuus

Varaosat Risto Ramalta Kotkasta ja Haminasta

Bonuksena ystävälliset huoltomiehemme kertovat sinulle selkeästi, hankalia teknisiä termejä välttäen, mitä he autostasi huoltavat. Jos autosta löytyy yllättävä vika, he kertovat myös mitä sille tulee tehdä, kauanko korjaus kestää ja mikä on kustannusarvio. Risto Rämällä autosi on hyvissä käsissä ja sinä saat ystävällistä palvelua!

Halutessasi käytämme autosi myös katsastuksessa puolestasi – kysy tätä mahdollisuutta varatessasi huoltoaikaa! Meillä on myös rengashotellipalvelu, joka vapauttaa tilaa omasta varastostasi.

Joskus konepellin alta voi tulla vastaan yllätyksiä. Jos autoremontista tuleekin yllättävän suuri, voit käyttää maksamiseen Svea-rahoitusta.

Tervetuloa ystävälliseen ja ammattitaitoiseen huoltoon Risto Rämälle!