Joanna

Kassa-myyjä & toimistotyöntekijä

”Koko ajan oppii jotain uutta”

”Olen Kotkasta kotoisin ja opiskelin Espoossa media-alaa. Valmistuin kesällä 2021 ja halusin muuttaa takaisin kotiseudulle. Lisäksi halusin heti työpaikan ja näin tästä työstä avoimen ilmoituksen. Työ vaikutti heti tosi hyvältä ja sitä se on ollutkin. Uudessa paikassa aloittaminen on aina jännittävää, kun on paljon opeteltavaa, mutta täällä kaikki ovat hyviä tyyppejä ja ilmapiiri on hyvä myös. Tykkään tosi paljon olla täällä töissä.

Teen sekä toimisto- että asiakaspalvelutyötä. Olen asiakaspalveluhenkinen, mutta lisäksi on välillä kiva olla myös toimiston puolella. Olen oppinut tuntemaan vakkariasiakkaat ja monet jäävät juttelemaan kaikenlaista. Saattaa olla, että joillekin juttuhetki kanssani on päivän ainoa sosiaalinen kontakti.

Haastavimpia asioita tässä työssä ovat autoihin liittyvät kysymykset, koska opeteltavaa on paljon. Täällä on niin osaavaa porukkaa, että voin onneksi aina ohjata jollekin toiselle, jos en itse vielä tiedä jotakin. Koko ajan oppii jotain uutta ja niistä tiedoista on hyötyä vapaa-ajallakin.”