Kahvila & ravintola

Kahvila-ravintola

Maistuisiko kahvi tai kotiruokalounas?

Risto Raman lounaskahvilassa ruoka maistuu

Risto Rämän kahvila-ravintola avaa ovensa aamuvirkuille jo aamuviideltä. Valikoimassamme on kahvia, teetä ja muita juomia, tuoretta pullaa ja muita leivonnaisia – sekä suolaista että makeaa. Täällä pääset maistamaan mm. keittiömme kuulua lihalevyä. Kysy myös gluteenittomia vaihtoehtoja!

Täällä silmät aukenevat uuteen päivään, ja tunnelma on kuin siellä entisessä Esson baarissa!

Risto Rämän kahvila-ravintola Kotkassa palvelee maanantaista perjantaihin

Gluteeniton lounas Kotkassa Risto Ramalla

Kiitellyssä lounaspöydässämme on joka päivä 3 eri pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on keitto. Lisäksi noutopöydässä on runsas salaattipöytä ja itse leivottua tuoretta leipää. Palanpainikkeeksi tarjoamme vettä, mehua ja kotikaljaa, ja halutessasi voit ostaa mieleisesi muun juoman. Lounaaseen sisältyy kahvi, tee ja päivän jälkiruoka.

Viikon lounaslistamme näet Ruokapaikka.fi -sivulta.

Myös gluteeniton lounas ja take-away -annokset

Suurin osa lounasvaihtoehdoistamme valmistetaan laktoosittomana ja gluteenittomana. Voit halutessasi pyytää gluteenitonta näkkäriä ja leipää lounaan oheen.

Voit ostaa lounasannoksia myös mukaan lounasaikaan. Kello 14 jälkeen voit noutaa päivän lounaalta ylijääneitä annoksia edullisesti kotiin. Risto Rämän lounas voi olla siis myös kotipäivällinen, tuoden mahtavaa helpotusta arjen kiireisiin!

Tule syömään Rämälle myös illemmalla!

Noutopöytälounaan lisäksi meillä on maanantaista perjantaihin käytössä erillinen ruokalista. Tervetuloa täyttämään vatsa myös työpäivän jälkeen!

Tervetuloa hyvälle kahville tai syömään!