Risto Rämän porukka - Toimitusjohtaja Jari

Jari

Toimitusjohtaja

”Jokainen päivä perheyrityksessä on erilainen”

”Työni perheyrityksessä sisältää kaikkea mahdollista. Yrityksen ja sen toimintatapojen kehittämisen lisäksi hoidan markkinointia, henkilöstöasioita ja myyntiä sekä palvelen asiakkaita. Jokainen päivä on erilainen.

Risto pyysi minua töihin perheyritykseen vuonna 1988. Vaimooni Sariin – Riston tyttäreen – hurmaannuin jo vuonna 1985, ja siitä asti olemme pitäneet tiiviisti yhtä.

Olin valmistunut rakennusalalle, eikä minulla ollut kokemusta autoista. Aluksi ajoin säiliöautoa, siivosin pihaa ja rakensin myymälää sekä varastoa. Vuosien varrella autoala on tullut varsin tutuksi! Toimitusjohtajaksi siirryin vuonna 2015 sukupolvenvaihdoksen yhteydessä.

Meillä on erittäin ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, jolla on hyvä yhteishenki. Kaikki ovat työlleen omistautuneita ja innostuneita. Tärkeää on, että asiakas on valinnut meidät, ja että pystymme täyttämään hänen toiveensa. Luottamus asiakkaaseen pitää rakentaa, ja sovituissa asioissa tulee pysyä.

Vapaa-ajalla liikun paljon ja tykkään kokata perheelleni. En osaa oikein olla paikoillani. Mottoni on: ajattele positiivisesti ja mene kehittyen eteenpäin.”